MENU SLUITEN ×

Bij Onzzz

Huisstijl, copywriting & website

Projectomschrijving

Een idee van moeder & dochter waarbij de man in het gezin zich aansloot. Het opzetten van een kindercentrum omdat zij vinden dat kwalitatieve, persoonlijke en betrouwbare opvang belangrijk is. Zeer ondernemend en het is ze gelukt! Tijdens creatieve brainstormsessies zijn we er achter gekomen hoe hecht deze familie is en dat zij het belangrijk vinden is dat kinderen die zij opvangen het 'thuis gevoel' ervaren. 

Voor Rinze, Alie en Franka ontwikkelde wij een 'bij'zondere huisstijl, banners en website waarop ouders hun kinderen gemakkelijk kunnen aanmelden via een online aanmeldformulier.

Over Kindercentrum Bij Onzzz

Kindercentrum Bij Onzzz in Dokkum is een écht familiebedrijf. Ze zijn een kwalitatief kleinschalig kindercentrum waar ouders in de omgeving van Dokkum op kunnen vertrouwen. Bij kindercentrum Bij Onzzz zorgen ze voor een warm welkom en proberen zij zo goed mogelijk deel uit te maken van het gezin tijdens de opvang van kinderen. Dit doen zij door in goed overleg de kinderen mee te geven wat het gezin belangrijk wordt gevonden.

Bezoek de website van Bij Onzzz