MENU SLUITEN ×

Onze specialismen

De dingen die we doen en nog net niet hebben uitgevonden

Marketing en contentcreatie

Marketing &
Contentcreatie

Je hebt een website, maakt gebruik van socialmedia maar potentiële klanten nemen nog geen contact met je op. Mogen we eens kijken wat en hoe je dit doet? Voor bedrijven die zelf veel kunnen of er zelf helemaal geen tijd voor hebben, kunnen wij helpen met het bedenken en maken van content.

We haken in op nieuws waarmee jouw organisatie te maken heeft, we bedenken eigen onderwerpen en zorgen ervoor dat je interessant bent voor de mensen die er voor jou toe doen. 

lees meer over online marketing
Websites en Webdevelopment

Websites &
Webapplicaties

Wij ontwikkelen websites & webapplicaties voor lokale ondernemers en grotere organisaties door heel Nederland. We werken altijd vanuit een concept wat aansluit bij de organisatie en waarbij we een helder doel voor ogen hebben. Dat kan zijn een product verkopen, klanten werven of bijvoorbeeld mensen naar een locatie krijgen. Ook zorgen we er voor dat je goed gevonden wordt op zoekwoorden waar veel op wordt gezocht.

Door onze uitgebreide kennis en ervaring met websites en webapplicaties, hebben wij ons eigen CMS ontwikkeld. Dit CMS is lichter, sneller en veiliger dan open source software zoals WordPress. Een ander voordeel is dat al het wenselijke verwezelijkt kan worden en dat niets onmogelijk is. Ook scheelt het vaak ontwikkelingstijd wat ons naast een kwalitatieve partner, ook een financieel aantrekkelijke partner maakt.

Het maakt niet uit hoe klein of groot jij vindt dat je bent, we denken graag vrijblijvend met je mee.

Advies en trainingen

Advies &
Trainingen

Weten waar jouw kansen liggen of vind je het interessant om een training te krijgen over onlinemarketing voor jou en je team? Onze zoektocht naar jouw klanten begint vaak met een korte en grondige analyse. Binnen een halve dag kunnen wij een rapport maken waarin we kijken naar jouw bedrijf, je producten of diensten en je huidige online positie. Belangrijke informatie voor je bedrijf.

Bevindingen presenteren we en zijn altijd op maat, op jouw situatie. Met onze tips kun je zelf verbeteringen aanbrengen en we kunnen je er ook mee helpen. Doe je niets, dan gebeurt er niets. Is je bedrijf actief en zichtbaar, dan word je gevonden. Stop met verstoppertje spelen, Buuút!

Animaties

Animaties &
infographics

Wil je een dienst, product of proces in kaart brengen? Of wat er allemaal gebeurd is afgelopen jaar? Dan is een animatie een heel mooi middel wat tot de verbeelding spreekt en altijd in de smaak valt.

Een animatie laten maken kan in ieder gewenste stijl. Afhankelijk van het bedrijf en de doelgroep, kunnen wij hier goed in adviseren.

Bekijk meer informatie over animaties.