MENU SLUITEN ×

Onze specialismen

De dingen die we doen en nog net niet hebben uitgevonden

Websites en Webdevelopment

Websites &
Webapplicaties

Websites ontwerpen, websites bouwen en ze vindbaar maken doen we al 18 jaar. Destijds richten wij een webcommunity op over PHP wat tot aan de dag vandaag de grootste PHP webcommunity van Nederland is. PHPhulp telt meer dan 35.000 leden en we hebben partnerschappen gesloten met partijen zoals Monsterboard.

Omdat wij alles van websites afweten, hebben wij ons eigen CMS ontwikkeld. Veel lichter, sneller en veiliger dan open source software zoals WordPress. Een ander voordeel is dat al het wenselijke verwezelijkt kan worden en dat niets onmogelijk is en dat alles met een snellere ontwikkelingstijd wat ook nog eens scheelt in de kosten.

Marketing en contentcreatie

Marketing &
Contentcreatie

Je hebt een website, maakt gebruik van socialmedia maar potentiële klanten nemen nog geen contact met je op. Mogen we eens kijken wat en hoe je dit doet? Voor bedrijven die zelf veel kunnen of er zelf helemaal geen tijd voor hebben, kunnen wij helpen met het bedenken en maken van content.

We haken in op nieuws waarmee jouw organisatie te maken heeft, we bedenken eigen onderwerpen en zorgen ervoor dat je interessant bent voor de mensen die er voor jou toe doen. 

Advies en trainingen

Advies &
Trainingen

Weten waar jouw kansen liggen of vind je het interessant om een training te krijgen over onlinemarketing voor jou en je team? Onze zoektocht naar jouw klanten begint vaak met een korte en grondige analyse. Binnen een halve dag kunnen wij een rapport maken waarin we kijken naar jouw bedrijf, je producten of diensten en je huidige online positie. Belangrijke informatie voor je bedrijf.

Bevindingen presenteren we en zijn altijd op maat, op jouw situatie. Met onze tips kun je zelf verbeteringen aanbrengen en we kunnen je er ook mee helpen. Doe je niets, dan gebeurt er niets. Is je bedrijf actief en zichtbaar, dan word je gevonden. Stop met verstoppertje spelen, Buuút!