MENU SLUITEN ×
Buuuuuuut

Buuuuuuuút!

Wij bedenken & creeëren creatieve campagnes voor, en met jou! En met onze transparante rapportages, weet je direct wat de campagne jou oplevert. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen doen?

Bel ons dan gewoon eens op
Henk & Bas

Een complementair team
met overlappende expertises

Om echt iets te bereiken, is het belangrijk dat alles op elkaar is afgestemd. Je website, social media, je nieuwsbrief, online advertentiecampagnes, print, ... Om dat te bereiken, heb je creatieve mensen nodig en veel ervaring. Wat werkt wel? Wat werkt niet? Hoe ontstaat er interactie? En hoe zorg je ervoor dat je nieuwe klanten bereikt?

Stuur ons gerust een bericht

Hiermee kunnen wij jou helpen

Van verstopt bedrijf
naar de nummer 1 in jouw omgeving

Het onderhouden van Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok & YouTube is een dagtaak. Zeker als je wilt meedoen met de laatste trends en er ook nog iets moois van wilt maken. Buuút bedenkt & creeërt voor jou. Anders dan anderen die er af en toe eens een berichtje uitdoen, zijn wij een zeer initiatiefnemende partner. We komen langs om foto’s te maken, video’s op te nemen en schrijven blogs voor een vast bedrag per maand. Uiteraard zit je nergens een langere tijd aan vast: wij geloven in prestatiegericht werk leveren.

  • Vergroot je naamsbekendheid
  • Wordt ontdekt door nieuwe gasten of klanten
  • Blijf interessant voor mensen die jou al kennen

Slimme &
creatieve marketingcampagnes

Wil je meer bereik, leads, bezoekers of verkopen? Dan helpen wij daarbij met creatieve & slimme marketingcampagnes die meerwaarde creëren voor jouw merk & organisatie. Onze strategieën overtreffen verwachtingen waarbij we altijd een helder doel voor ogen hebben. Het slimme? Met alle hedendaagse analytische hulpmiddelen kunnen we vrijwel alles meten. Zo kunnen we tijdens campagnes op tijd bijsturen om op de gewenste bestemming uit te komen. Meer weten?

Vul het contactformulier in

  • Cross-platform campagnes
  • Google Partner, Ads & META certified
  • Slimme & moderne technieken

Websites &
webapplicaties

Zomaar even een website online gooien waarbij we wat kleurtjes en afbeeldingen aanpassen zit er bij ons niet in. Een website is jouw online visitekaartje. Als je het slim aanpakt, ook een kanaal om geïnteresseerden te overtuigen van jouw kunnen. Een goede website geeft een heldere indruk van je organisatie, is informatief en nodigt uit tot interactie. Onze webdevelopers zorgen er daarnaast voor dat alles onder de moterkap glimt en presteert. Zelf even een tekst aanpassen of toevoegen? Dat is gemakkelijker dan het typen van een e-mail via ons handige CMS (Content Management System). Naast websites, kun je ook bij ons terecht voor (grotere) webapplicaties en portalen.

  • Hoge positie in zoekmachines
  • Gebruikersvriendelijk
  • Veilig door ISO-27001 certificering

Vul het formulier en en we nemen snel contact met je op