MENU SLUITEN ×
Onze aanpak

Een tikje gewaagd en altijd creatief

Wij werken vanuit een concept, of het nu gaat om een website of betere online zichtbaarheid. Die zichtbaarheid kan op allerlei manieren bereikt worden en we gaan samen uitzoeken welke manieren bij jouw organisatie passen.

Aan de rand van de binnenstad

Kwaliteit waar je wat aan hebt. Door onze uitstekende technieken zijn de websites die wij maken licht, snel en optimaal om gevonden te worden. We maken geen gebruik van Open Source en hebben ons eigen systeem ontwikkeld wat als voordeel heeft dat het beheer intinutief is, het veiliger is dan systemen zoals WordPress plus het voordeel dat alle wensen gemakkelijk zijn te verwezelijken. Wij weten precies hoe de website is opgebouwd en wij kunnen door onze expertise in zoekmachine optimalisatie snel resultaten genereren als het gaat om gevonden worden op bepaalde zoektermen, die bepaald worden na analyses.

Werkwijze

Uitstraling, gevonden worden en conversie

Het maakt niet uit in welke branche je zit, je wilt een verhaal vertellen. Met de juiste uitstraling die je doelgroep aanspreekt, interesseer je mensen om verder te kijken. Als ze dan ook nog eens op de juiste toon worden aangesproken en je hebt je call to actions goed voor elkaar dan is de kans groot dat ze contact opnemen. Ze vullen bijvoorbeeld een contactformulier in, bellen je op of ze nemen een product af.

“Nadat wij een training hebben gekregen van Buuút zijn wij een samenwerking aangegaan om onze activiteiten beter naar buiten te brengen. Er zijn technische wijzigingen aan de website aangebracht om te kijken waar onze bezoekers op de website interesse in tonen en we hebben een contentkalender opgesteld waarmee we gedurende het jaar aan de slag gaan. Zo zijn we altijd op tijd met het oppakken van een evenement dat we organiseren en met het naar buiten brengen van nieuws over dorpsbelangen.”