MENU SLUITEN ×
Buuuuuuut

Buuuuuuuút!

Buuút is een creatief & digitaal bureau in Leeuwarden. Wij richten ons op marketing, social media beheer & webdevelopment. De gedachte achter de naam Buuút is het verstopspelletje buutvrij. Veel bedrijven zitten verstopt. Wij helpen jouw bedrijf en organisatie gevonden te worden.

Henk & Bas

Een complementair team
met overlappende expertises

Om echt iets te bereiken, is het belangrijk dat alles op elkaar is afgestemd. Je website, social media, je nieuwsbrief, online advertentiecampagnes, print, ... Dat vereist een multidisciplinair team. Laten wij dat bij Buuút nou net allemaal in huis hebben!

Bekijk ons team

Hiermee kunnen wij jou helpen

Van verstopt bedrijf
naar de nummer 1 in jouw omgeving

Het onderhouden van Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok & YouTube is een dagtaak. Zeker als je wilt meedoen met de laatste trends en er ook nog iets moois van wilt maken. Buuút bedenkt & creeërt voor jou. Anders dan anderen die er af en toe eens een berichtje uitdoen, zijn wij een zeer initiatiefnemende partner. We komen langs om foto’s te maken, video’s op te nemen en schrijven blogs voor een vast bedrag per maand. Uiteraard zit je nergens een langere tijd aan vast: wij geloven in prestatiegericht werk leveren.

  • Vergroot je naamsbekendheid
  • Wordt ontdekt door nieuwe gasten of klanten
  • Blijf interessant voor mensen die jou al kennen

Slimme &
creatieve marketingcampagnes

Wil je meer bereik, leads, bezoekers of verkopen? Dan helpen wij daarbij met creatieve & slimme marketingcampagnes die meerwaarde creëren voor jouw merk & organisatie. Onze strategieën overtreffen verwachtingen waarbij we altijd een helder doel voor ogen hebben. Het slimme? Met alle hedendaagse analytische hulpmiddelen kunnen we vrijwel alles meten. Zo kunnen we tijdens campagnes op tijd bijsturen om op de gewenste bestemming uit te komen. Stop met het spelen van verstoppertje en laat je zien, Buuút!

  • Cross-platform campagnes
  • Alle expertises in eigen huis
  • Slimme & moderne technieken

Websites &
webapplicaties

Zomaar even een website online gooien waarbij we wat kleurtjes en afbeeldingen aanpassen zit er bij ons niet in. Een website is jouw online visitekaartje. Als je het slim aanpakt, ook een kanaal om geïnteresseerden te overtuigen van jouw kunnen. Een goede website geeft een heldere indruk van je organisatie, is informatief en nodigt uit tot interactie. Onze webdevelopers zorgen er daarnaast voor dat alles onder de moterkap glimt en presteert. Zelf even een tekst aanpassen of toevoegen? Dat is gemakkelijker dan het typen van een e-mail via ons handige CMS (Content Management System). Naast websites, kun je ook bij ons terecht voor (grotere) webapplicaties en portalen.

  • Hoge positie in zoekmachines
  • Gebruikersvriendelijk
  • Veilig door ISO-27001 certificering

Heb je zelf iets wat je graag wilt weten? Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.