MENU SLUITEN ×

Bmarine

Huisstijl, website & SEO

Projectomschrijving

De naam van Bmarine was voorheen Sloepenmarkt. Een familiebedrijf dat vanuit Grou nieuwe en jonggebruikte sloepen verkoopt. Omdat zij ook steeds vaker jonggebruikte motorboten verkopen en soms zelfs compleet nieuwe jachten, hebben zij hun naam veranderd naar Bmarine. Bij het komen tot deze naam hebben wij hun mogen helpen tijdens creatieve en gezellige brainstormsessies die daarnaast erg leerzaam waren.

Voor Bmarine ontwikkelde wij hun voorgaande website www.sloepenmarkt.nl en hun nieuwe website www.bmarine.nl. We brengen daarnaast maandelijks rapport uit over hun online positie en houden dit wekelijks nauwkeurig bij.

Over Bmarine

Bmarine's dienstverlening is gebaseerd op hun passie voor boten. Vakkundigheid en klantgerichtheid, zodat klanten van Bmarine onbezorgd het water op kunnen. Ze bestaan al meer dan 10 jaar en dat is aan alles te merken. Zo hebben zij in Grou een 2600m2 verwarmde showroom, kunnen zij hun klanten helpen met advies en onderhoud voor hun boot en bieden zij winterstalling aan of een ligplaats in hun jachthaven in de zomer.

Bezoek de website van Bmarine