MENU SLUITEN ×

Equinox

Website/shop, foto's & marketing

Projectomschrijving

Equinox heeft onlangs een nieuwe webshop door onze laten ontwikkelen omdat zij een nieuw CRM in gebruik hebben genomen. In nauwe samenwerking met Ridder Data Systems die ons heeft voorzien van een op maat gemaakte API, hebben we een complexe koppeling gemaakt waarmee klanten van Equinox gemakkelijk online kunnen bestellen.

Deze webshop is iets complexer dan andere webshops door de enorm uitgebreide kortingstructuur. Zo zijn er kortingen in de webshop beschikbaar op klantniveau, productniveau, productgroepniveau en werken zij met staffels. Ook moeten klanten kunnen inloggen met meerdere accounts, voor bijvoorbeeld meerdere medewerkers die zich binnen één bedrijf bevinden. 

Om klanten die een online portal gewend waren over te zetten naar de nieuwe webshop, hebben wij een systeem geprogrammeerd waarmee zij op de hoogte werden gebracht van de nieuwe situatie door middel van een e-mail met activatielink. Zo kunnen we precies bijhouden wie al een nieuw account heeft aangemaakt en wie niet, per account en per bedrijf.

De bedrijven die nog geen klant zijn en zich aanmelden binnen de webshop en alle bestellingen worden gesynchorniseerd met het CRM van Equinox. Een hele klus en we zijn enorm trots op het eindresultaat.

Heb je zelf een API koppeling nodig voor een website, webshop of andere online toepassing? Dan helpen wij graag! Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

 

Over Equinox

Equinox is hét merk als het gaat om RVS voor (bedrijfs)auto's. Equinox ontwikkelt voor vele automerken imperialen, side-bars, opstaptredes, deurladders en lastdragers.

Bekijk de website van Equinox