MENU SLUITEN ×

Doenersdreef zorg

Website, foto's, tekst & marketing

Projectomschrijving

Voor Doenersdreefzorg hebben wij inmiddels hun tweede website opgeleverd. Nadat ze behoefte hadden om hun projecten beter te scheiden, voldeed de huidige website niet meer en zijn we met een nieuw concept gekomen. Op de homepagina kan iemand direct kiezen indien ze geïnteresseerd zijn in een bepaalde locatie. Zo zijn zij direct daar waar zij informatie over willen. Ook de diensten die zij aanbieden worden op overzichtelijke wijze gepresenteerd.

We werken samen met Doenersdreef om hun online positie te versterken en houden hun website bij met relevante blogs over deze mooie stichting.

 

Over Doenersdreef Zorg

Doenersdreef Zorg is een kleinschalige WLZ-erkende organisatie met een breed aanbod van 24-uursopvang, onderwijs, ontwikkelingsgerichte dagbesteding en andere vormen van opvang. Kinderen, jongeren en jongvolwassenen met een licht verstandelijke beperking geven wij een stevige basis voor actieve deelname aan de maatschappij en wij ondersteunen deze mensen in hun persoonlijke ontwikkeling met gerichte opleiding, begeleiding, en behandeling bij werk en wonen.

Bekijk de website van Doenersdreef zorg