MENU SLUITEN ×

Bos Incasso

Website & betaalsystemen

Projectomschrijving

Bos Incasso kennen we al meer dan vijf jaar. We hebben één van hun eerste websites opgeleverd en we zijn op dit moment bezig met een compleet nieuwe website die we in augustus 2020 opleveren. 

Naastdat de website van Bos Incasso relevante informaite bevat voor zowel opdrachtgevers als debiteuren, zitten er diverse betaalsystemen in verwerkt. Hiermee maken zij het mogelijk om hun klanten te voorzien van een eigen 'miniwebsite'. Dit wordt voornamelijk gebruikt voor klanten met vele debiteuren waarop specifieke informatie staat die gelden voor een bepaald bedrijf. Onder andere de NS, Tele2 en Ziggo maken hier gebruik van. Wij zijn dan ook enorm trots dat wij dit voor Bos Incasso mogen verzorgen.

 

Over Bos Incasso

Bos Incasso is opgericht in 1994 en is uitgegroeid tot een landelijk actieve incasso-organisatie gericht op het incasseren van openstaande vorderingen voor het MKB en grootzakelijke bedrijven. Bos Incasso vindt het belangrijk dat zij op een maatschappelijk verantwoorde manier incasseren. Zo vinden zij de mening van schuldhebbenden belangrijk en pijlen zij die na vrijwel ieder contactmoment om hun dienstverlening blijvend kwalitatief te houden.

Bekijk de website van Bos Incasso