MENU SLUITEN ×

Winkelcentrum Zaailand

Social media marketing

Projectomschrijving

Winkelcentrum Zaailand is een verzamelgebouw met allerlei winkels. Om te laten zien wat er allemaal te doen en te beleven is in Winkelcentrum Zaailand, willen zij graag actief en zichtbaar zijn op social media. Wij kregen de leuke taak om dit te doen!

De marketing bestaat voornamelijk uit het zichtbaar maken van de winkels die in Winkelcentrum Zaailand te vinden zijn. Dit zijn onder andere Jack & Jones, Xenos, Vero Moda, The Sting en nog vele anderen.

We gaan regelmatig langs om nieuwe foto's en video's te maken en zorgen ervoor dat specifieke acties van winkels kenbaar worden gemaakt. Ook helpen we met 'live gaan', waarbij Ylse de presentatie deed tijdens de heropening van Holland & Barrett. Om te zorgen dat de online zichtbaarheid wordt vergroot, draaien er zo nu en dan campagnes die gericht zijn op winkelende mensen. Zo blijft Winkelcentrum Zaailand onder de aandacht bij nieuwe en bestaande shoppers.

 

Winkelcentrum Zaailand

Winkelcentrum Zaailand is tijdens de laatste verbouwing uitgebreid met circa 3000m² aan winkelruimte. De winkels bevinden zich in de kelderverdieping, op de begane grond en op de eerste etage. De bereikbaarheid is fantastisch door twee ingangen en de aaneengesloten parkeerkelder welke plek biedt voor 700 auto's. Een ideale locatie voor een dagje shoppen, want je vindt er van alles. Je kunt er heerlijk shoppen (woonartikelen, accessoires, beauty, kleding) tot aan een dierenspeciaalzaak en een lunchroom.

Bekijk het Instagram profiel