MENU SLUITEN ×

Acadin

Website

Projectomschrijving

Via onze partner Second Opinion mochten wij voor Acadin hun website ontwikkelen. Hun huidige website was in de loop der jaren gevuld met informatie, waardoor het overzicht wat verdween. Samen met Monique hebben we een nieuw plan opgesteld hoe de structuur van de website eruit zou kunnen zien. Na goedkeuring op het functioneel ontwerp zijn we begonnen met de ontwerpen en hebben we de website geprogrammeerd met een gemakkelijk te gebruiken CMS.

Waar we bij deze opdracht in het bijzonder op hebben gelet, is het gemak voor scholen om zich aan te sluiten. Op iedere pagina is de aanmeld knop duidelijk in beeld waarop diverse aanmeldformulieren te vinden zijn, ook op de mobiele website.

Over Acadin

Acadin is dé digitale leeromgeving voor talentvolle, meer- en hoogbegaafde leerlingen in het primair onderwijs (groep 1-8). Een omgeving die is gevuld met interessante en uitdagende leeractiviteiten over allerlei onderwerpen. Speciaal geselecteerd om het leren op school voor deze kinderen te verrijken. Acadin helpt leerkrachten leerlingen te prikkelen met uitdagende leerstof waar ze hun tanden in kunnen zetten, maar ook met korte opdrachten voor de laatste 10 minuten van de les. 

Bezoek de website van Acadin