MENU SLUITEN ×

Restaurant Spiezz

Marketing & Website

Projectomschrijving

De website van Restaurant Spiezz was na 11 jaar wel weer eens aan de beurt. Om restaurant Spiezz een nieuwe boost te geven, hebben we hun sfeervolle restaurant in Leeuwarden goed weten te fotograveren. Zo krijgen mensen een goede indruk van Spiezz, wanneer het restaurant wordt gezien op socials of in de zoekresultaten naar voren komt. Ook hebben wij hun socials opnieuw ingericht om daar actief mee aan de gang te gaan.

Het is ook belangrijk om te weten waar gasten online vandaan komen. Daarom hebben we conversies ingesteld op diverse contactpunten binnen de website om dit de komende tijd te optimaliseren. Om goed te weten hoe we het doen, is er een nulmeting gemaakt om vanaf dat punt progressie te meten. Niet alleen handig voor ons als marketingbureau, ook lekker transparant voor onze klant. Zo kunnen ze ten alle tijde meekijken of de resultaten teruglezen in een klantvriendelijk maandelijks rapport.

 

Ömer & Ömer

Restaurant Spiezz heeft twee eigenaren. Ömer en Ömer. Ze werkten al jarenlang bij of met elkaar en kregen een paar jaar geleden de kans om restaurant Spiezz en het naastgelegen Poolcafé Big Ben over te nemen. Dit doen zij nu geruimte tijd en met veel succes. Ken je restaurant Spiezz? Dan kom je zeker vaker. Ken je het nog niet? Reserveer dan eens een avondje op hun website en laat je overtuigen van de gastvrijheid, het heerlijke & kwalitatieve eten en een algeheel gezellige avond uit.

Bekijk de website van Restaurant Spiezz