MENU SLUITEN ×

Pure Yoga Studio

Concept, foto's, teksten, website & SEA

Projectomschrijving

Het concept dat ze zo mooi doorvoeren in de studio zelf en op social media, ontbrak op web. Ook was de vindbaarheid online niet erg goed. Op zoektermen zoals yoga Leeuwarden werden zij niet gevonden. 

Om het aantrekkelijker te maken hebben wij geheel in de lijn van hoe zij het in de studio doen een online concept bedacht. Zo wordt je op de website als yogi nu direct omarmt door mooie foto's waarvan wij hun ook mochten voorzien. Omdat een beeld meer dan duizend woorden zegt, is de 'over ons' pagina gevuld met mooie foto's. Zo krijgt iemand direct een beeld bij studio en hopen wij dat dit mensen aanspoort om een proefles te boeken. We hebben er dan ook voor gezorgd dat verspreid over de hele website het niet lastig is om die pagina te vinden.

Tijdens het bouwen en nu zijn wij bezig met het beter vindbaar maken van de yogastudio. Dat lukt aardig want ze worden nu organisch goed gevonden en daarnaast hebben wij een AdWords campagne voor hun opgezet waarin wij kosten en conversie goed bijhouden in een maandelijkse rapportage.

 

Over Pure Yoga Studio

Pure Yoga Studio heeft een prachtige yogastudio in Leeuwarden. Ze staan bekend om hun hot yoga dat nergens anders in Friesland wordt gegeven. Ook kun je bij Pure Yoga Studio andere vormen van yoga volgen zoals yin yoga, easy flow en power yoga. Naar onze mening de mooiste yogastudio van Leeuwarden en Friesland. Heb je interesse in yoga, dan is dit zeker een aanrader!

Bekijk de website van Pure Yoga Studio