MENU SLUITEN ×

Hotel Restaurant WeidumerHout

Social marketing & foto's

Projectomschrijving

Hotel Restaurant WeidumerHout is een prachtige plek op het platteland, op een steenworp afstand van Leeuwarden. Om te laten zien wat er allemaal te beleven valt bij WeidumerHout, hebben wij de taak gekregen de socials bij te houden en het bereik te vergroten. Een leuke uitdaging!

Regelmatig gaan wij langs Hotel Restaurant WeidumerHout om foto's en video's te maken van de prachtige kamers, omgeving en het restaurant. Deze foto's plaatsen wij met de juiste strategie op social media om zo de klantenkring en bekendheid van Hotel Restaurant WeidumerHout te verbreden. 

 

Hotel Restaurant WeidumerHout

Hotel Restaurant WeidumerHout is gastvrij en zorgt altijd voor een hartelijk welkom. Je beleeft hier Friesland op en top! Hotel Restaurant WeidumerHout beschikt over onder andere prachtige hotelkamers in de kop-hals-romp boerderij, rooms-with-a-view, een waterlodge, groot terras en nog veel meer. Een weekendje WeidumerHout is dus echt een hele beleving. Hotel Restaurant wordt gerund door door jonge en enthousiaste ondernemers, de koffie staat altijd klaar!

Bekijk Bekijk het Instagram profiel