MENU SLUITEN ×

WazoRiool

Website & SEO

Projectomschrijving

WazoRiool wilde een modernere website die beter gevonden werd en waarbij mensen met rioleringsproblemen, direct geholpen kunnen worden. Voor WazoRiool hebben we een concept bedacht waarbij direct duidelijk is wat ze doen en hoe je contact kunt leggen. De telefoonnummers, alle voordelen voor de klant en de kosten worden in één oogopslag gecommuniceerd en moeten ervoor zorgen dat een websitebezoeker direct een keuze kan maken.

Om WazoRiool te helpen stijgen op belangrijke zoekwoorden, hebben wij een samenwerking met hun. Ook dragen wij iedere maand blogs aan om de bezoekers van hun website te voorzien van relavante informatie om bijvoorbeeld verstoppingen te voorkomen. Eén van de belangrijkste tips is preventief reinigen!

Over WazoRiool

WazoRiool is een erkende en professionele rioolspecialist met een eigen wagenpark van 12 compleet ingerichte servicewagens. WazoRiool is een familiebedrijf dat tot nu toe van zoon naar zoon is gegaan. Het werkgebied strekt zich voornamelijk uit over de provincies Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel en in de provincie Brabant waar de oorsprong van het bedrijf ligt. 

Bezoek de website van WazoRiool