MENU SLUITEN ×

Fries Museum

Website

Projectomschrijving

De aanvraag om mee te doen aan een pitch lieten wij niet voorbij gaan. Bas presenteerde aan de medewerkers van het Fries Museum en liet zien hoe er per tentoonstelling een eigen pagina mogelijk is en wat de kracht is van een maatwerk CMS. Om de vele informatie die het Fries Museum kwijt moet kunnen op de website, was het een uitdaging om het geheel overzichtelijk te houden en dat is naar onze mening gelukt!

De website van het Fries Museum is meertalig en kan gemakkelijk worden omgetoverd in ieder gewenste taal. Ook de mobiele versie is overzichtelijk en handig in gebruik. 

Over het Fries Museum

Stoer, stug en eigenzinnig; dat is het Fries Museum. Van meeslepende tentoonstellingen als Alma-Tadema: klassieke verleiding en Escher op reis tot intieme presentaties en een veelzijdige eigen collectie. Hier ontdek je alles over de elf steden en het platteland, de relatie met het water, de zoektocht naar het typisch Friese en de plek van Friesland in de wereld. Bezoek een van de vele tentoonstellingen, stort je in een verrassende workshop of kijk mee met een artist in residence.

Bezoek de website van Fries Museum